Разговор:Роза Луксембург

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • врски наместо линкови, англизам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 23:31, 27 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правописУреди

  • меѓународното наместо интернационалното, непотребен интернационализам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 23:31, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Роза Луксембург“.