Разговор:Рекански дијалект

Последен коментар: пред 13 години од Brest-bot на темата brest-bot проверка на правопис
Оваа статија е дел од ВикиПроект Јазици, чии цели се создавање стандардизиран, информативен и лесен за користење извор за јазици. Ако сакате да земете учествувате во овој проект, ве молиме посетете ја страната на проектот, каде можете да се приклучите на проектната екипа.


brest-bot проверка на правопис уреди

картата наместо мапата, англизам. Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 23:06, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори[одговори]

Назад на страницата „Рекански дијалект“.