Разговор:Проект „Гутенберг“

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • цитирана веб страница наместо cite web, назив на шаблон на македонски јазик.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 22:42, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Проект „Гутенберг““.