Разговор:Преспа

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • Промена на зборови од типот сеуште во сѐ уште , одделни зборови сѐ, уште, е акцентирано.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 20:35, 27 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

Назад на страницата „Преспа“.