Разговор:Повардарска епархија

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • сè наместо сé, погрешен надреден знак.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 09:16, 10 август 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Повардарска епархија“.