Разговор:Орден за заслуги за Македонија

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

образовна наместо едукативна, непотребен интернационализам. Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 21:04, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Орден за заслуги за Македонија“.