Разговор:Менопауза

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • јули име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 01:22, 27 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

Назад на страницата „Менопауза“.