Разговор:Македонски комитет

Тековни разговори

Македонски комитетУреди

Под тоа име е основан... види првиот устав--Еден Македонец ? (разговор) 08:46, 3 април 2010 (UTC)

brest-bot проверка на правописУреди

  • сметаат наместо сметат, синтаксна грешка.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 16:38, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Македонски комитет“.