Разговор:Лаут (грофовија)

brest-bot проверка на правопис Уреди

  • Категорија наместо Category, вики клучни зборови на македонски.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 13:30, 26 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

Назад на страницата „Лаут (грофовија)“.