Разговор:Коста Шахов

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • „така што“ наместо „така да“, србизам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 14:20, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Коста Шахов“.