Разговор:Координирано универзално време

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

картите наместо мапите, англизам. Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 14:15, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Координирано универзално време“.