Разговор:Ихтис

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

Промена на зборови од типот сеуште во сѐ уште , одделни зборови сѐ, уште, е акцентирано.

  • Наводи наместо Референци, англизам.
  • цитирана веб страница наместо cite web, назив на шаблон на македонски јазик.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 13:10, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Ихтис“.