Разговор:Иван Цончев

Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • Податотека наместо Image, вики клучни зборови на македонски.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 05:17, 26 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

не е завршена статијата--Єдєң Мақєдөңєц... (разговор) 18:48, 20 ноември 2010 (CET)

Назад на страницата „Иван Цончев“.