Разговор:Знаме на Егејска Македонија

Додај тема
На страницава нема разговори.

Јас се извинувам на српски јазик или мешаница, последнит пат сем бил во Македонија 2005.

Не мислите дека чланак не е неутрален?--Тежава (разговор) 22:45, 22 мај 2012 (CEST)

Во кој поглед статијата не е неутрална? --Никола Стоіаноски 23:21, 22 мај 2012 (CEST)
Назад на страницата „Знаме на Егејска Македонија“.