Разговор:Житомирска Област

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • карта наместо мапа, англицизам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 17:46, 7 август 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Житомирска Област“.