Разговор:Жито

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • Податотека наместо Image, вики клучни зборови на македонски.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 03:33, 26 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

Житни продуктиУреди

Житни продукти: -Леб -Брашно -Мусли -Храна со зрна -Пуканти и други.

BreadWhite.jpg 89.205.22.160 (разговор) 13:10, 15 февруари 2012 (CET)

Назад на страницата „Жито“.