Разговор:ЖС „Јегуновце“

Последен коментар: пред 13 години од Brest-bot на темата brest-bot проверка на правопис
Оваа статија е дел од вики-проектот Железнички станици во Република Македонија, чии цели се создавање стандардизиран, информативен и лесен за користење извор за железничките станици и стојалишта во Република Македонија. Ако сакате да земете учествувате во овој проект, ве молиме посетете ја страната на проектот, каде можете да се приклучите на проектниот тим.


brest-bot проверка на правопис Уреди

  • Промена на зборови од типот оддржу... во одржу..., само со едно д, синтаксна грешка.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 02:58, 26 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис Уреди

  • Наводи наместо Референци, англизам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 11:44, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори[одговори]

Назад на страницата „ЖС „Јегуновце““.