Разговор:Договор од Берлин (1878)

Последен коментар: пред 13 години од Brest-bot на темата brest-bot проверка на правопис

што ви значи ‘ИЛИО’ биле елиминирани ...--Johan1298 17:26, 9 март 2007 (UTC)

brest-bot проверка на правопис Уреди

  • Податотека наместо Image, вики клучни зборови на македонски.
  • Податотека наместо File, вики клучни зборови на македонски.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 12:09, 25 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис Уреди

  • Наводи наместо Референци, англизам.
  • цитирана книга наместо cite book, назив на шаблон на македонски јазик.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 21:07, 1 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори[одговори]

Назад на страницата „Договор од Берлин (1878)“.