Разговор:Деловен план

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • Предвид наместо во предвид, синтаксна грешка.
  • коешто наместо кое што, одделни зборови.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 15:42, 6 август 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Деловен план“.