Разговор:Декларација

Додај тема
На страницава нема разговори.

==brest-bot проверка на правопис==

  • цитирана веб страница наместо cite web, назив на шаблон на македонски јазик.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 19:16, 1 мај 2009 (UTC), управуван од Brest.

Назад на страницата „Декларација“.