Разговор:Гесло

Додај тема
На страницава нема разговори.

==brest-bot проверка на правопис==

  • цитирана книга наместо cite book, назив на шаблон на македонски јазик.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 12:28, 1 мај 2009 (UTC), управуван од Brest.

Назад на страницата „Гесло“.