Разговор:Влад Цепеш

Додај тема
Тековни разговори

ИмевоУреди

Мислам дека погрешно сега е именувано. На романски е Ţepeş односно Цепеш. Ţ = Ц. --Никола Стоіаноски 15:17, 6 март 2010 (UTC)

Назад на страницата „Влад Цепеш“.