Разговор:Влада

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • така што наместо така да, србизам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 17:10, 25 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правописУреди

  • насила наместо на сила.

списоци наместо листи, непотребен интернационализам. Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 07:41, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Влада“.