Разговор:Викиншка ера

Последен коментар: пред 13 години од Brest-bot на темата brest-bot проверка на правопис

brest-bot проверка на правопис уреди

  • Наводи наместо Референци, англизам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 22:21, 1 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори[одговори]

Назад на страницата „Викиншка ера“.