Разговор:Британско кралско семејство

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • Промена на зборови од типот сеуште во сѐ уште , одделни зборови сѐ, уште, е акцентирано.
  • списоци наместо листи, непотребен интернационализам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 21:41, 1 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Британско кралско семејство“.