Разговор:Бихевиоризам

Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • не може наместо неможе, разлеани зборови.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 16:13, 6 август 2010 (CEST), управуван од Brest.[]

Назад на страницата „Бихевиоризам“.