brest-bot проверка на правопис

уреди
  • Податотека наместо Image, вики клучни зборови на македонски.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 08:31, 25 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

Назад на страницата „Анри IV“.