Разговор:Амбасадор

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • врски наместо линкови, англизам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 07:44, 25 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

Назад на страницата „Амбасадор“.