Разговор:Авероес

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • филизоф* во философ*, с наместо з, правописна грешка.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 10:25, 6 август 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Авероес“.