Разговор:Љубка Рондова

Додај тема
На страницава нема разговори.

Зашто за бришење? Подпоручикъ (разговор) 22:39, 5 март 2009 (UTC)

Еми се востановила певицата, па пееле пред балгарите од цела Македонија, па блгарија.....и што ти уште не.--Р ашоAero-stub img.svg 23:11, 5 март 2009 (UTC)
Ми не е матерен јазик, молим те поправи ги тие грешки и го избриши шаблонот за триење. А откаде го видовте Копивиото? Подпоручикъ (разговор) 05:06, 6 март 2009 (UTC)
Yes check.svgОк Готово е! --Р ашоAero-stub img.svg 07:34, 6 март 2009 (UTC)
Назад на страницата „Љубка Рондова“.