Разговор:Јозеф Хајдн

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • честопати наместо често пати.
  • Промена на зборови од типот сеуште во сѐ уште , одделни зборови сѐ, уште, е акцентирано.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 03:22, 25 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

Назад на страницата „Јозеф Хајдн“.