Ѕверови или Месојади? уреди

Не се разбирам толку многу во биологија, но сигурен сум дека редот Carnivora во превод е Месојади, а Ѕверови е веќе нешто друго, не знам што, како што реков не се разбирам, од чиста љубопитност би сакал да ми образложите ако сум грешка. (патем, видов дека во заграда има месојади, но сепак?) --Макс(разговор) 20:00, 26 јули 2009 (UTC)

Назад на страницата „Ѕверови“.