Предлошка:Шаблонски документ гледан директно

Edit-paste.svg
Ова е страницата за предложна документација за {{Шаблонски документ гледан директно}}.
Не е наменета да се гледа непосредно. Доколку користи променливи, некои врски може да се прикажуваат како прекинати. Не ги променувајте овие променливи со кодови на имиња на страници или URL.

Видете Википедија:Страница за документација на шаблон за тоа како оваа предлошка се користи.