Википедија:Вавилон
Царот Самоил Овој корисник беше блокиран бидејќи го смета Самоил за словенски македонски цар.
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
sh Ovom korisniku hrvatskosrpski
je maternji jezik.
Овом кориснику српскохрватски
је матерњи језик.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
cu-3 Польѕєватель сь ѕѣло добрѣ глаголѥтъ ѩзъıкъ Словѣньскъıи.
la-2 Hic usor media latinitate contribuere potest.
8 Досега, осум статии напишани од овој корисник биле прогласени за Избрана статија.
Firefox Овој корисник придонесува користејќи Mozilla Firefox.
Нешто полично:
!е! две лепе девојке
(Наречје корисника јесте екавско.)
!ије!
!ije!
двије лијепе дјевојке
(Кориснику годи повремено јекање.)
!и!
!i!
дви липе дивојке
(Оставимо ово Звонку.)
Štr Копориписнипикопов гоповопорипи шапатроповепечкипи.
(Корисников говори шатровечки.)
Sk Ја зборам скопски кaо што си се збори у Скопје!
Корисникот го смета Косово за неоделив дел од Србија.
Óвō је Војводина Корисник је пореклом из Војводине.
Срп и чекан! Овој корисник е комунист или
марксист-ленинист.


Овој корисник е за социјална правда.
Немој ти мене ФИРОМ! Корисникот не верува дека Универзумот настанал во Бугарија.
Корисникот е приврзаник на панславизмот.


Корисникот е Скопјанец.
Корисникот студира или
студирал на ПМФ
.
Корисникот е математичар.


! Колегите го сметаат овој корисник за луд зашто од сите предмети најмногу време ѝ посветува на математичката анализа.
Овој корисник е асимилиран од Борг.
Отпорот е залуден.
Омилен цртан на корисникот е
Ну, погоди!.
Овој корисник е хетеросексуалец, но истовремено се залага за толеранција на сите останати сексуални ориентации.
Податотека:Coat of arms of the Republic of Macedonia 1991-2009.svg Корисникот е против промената на постојниот грб на Македонија.
Немој ти мене ФИРОМ! Корисникот се залага за употреба на уставното име на
Република Македонија.
Јас Корисник:brest, доделувам златна тегла ајвар за исклучителни придонеси на Македонската Википедија на Корисник:Filipgd.
17:44, 20 мај 2008 (UTC)]]