Предлошка:Cycling data DSM

(Пренасочено од Предлошка:Cycling data SUN)
Икона за документација Документација за предлошка

Предлошка:Cycling data DSM е собиралиште на внатрешни податоци кое не треба да се вметнува непосредно. Се користи од предлошката {{ct}}.

Стандардни параметри

Име на параметар Вредност
линк од тимот Тим ДСМ Име на главна статија (Тим ДСМ)
име на тимот Тим ДСМ

Варијации на име

Година Име
2005 Скил-Мозер
2006 Скил-Шимано
2007 Скил-Шимано
2008 Скил-Шимано
2009 Скил-Шимано
2010 Скил-Шимано
2011 Скил-Шимано
2012a Проект 1т4и
2012b Аргос-Шимано
2013 Аргос-Шимано
2014 Џајант-Шимано
2015 Џајант-Алпецин
2016 Џајант-Алпецин
2017 Тим Санвеб
2018 Тим Санвеб
2019 Тим Санвеб
2020 Тим Санвеб
2021 Тим ДСМ