Предлошка:Cc-by-2.5

Криејтив комонс
Оваа слика е достапна под Creative Commons лиценца
НаведиИзвор в. 2.5.
Икона за припишување по Криејтив комонс

Забелешка за употребаУреди

За да припишете дело користете {{Cc-by-sa-2.5|Подробности за припишувањето}}. Други предлошки за Криејтив комонс ќе најдете на Википедија:Предлошки за слики. Проверувајте дали го користите вистинскиот.