Предлошка:Потребен е продукциски поднаслов

Потребна е продукциска секција На оваа статија ѝ е потребна секција за продукцијата на филмот, „зад кулисни“ детали, информации за глумците и за филмската екипа, за кастинг процесот, процесот на снимање и сл., или веќе постоечките информации треба да се прошират .

УпатствоУреди

Ставете ја оваа предлошка на страницата за разговор на филмските статии кои имаат потреба од информации за продукциските аспекти на филмот. За да ја додадете предлошката, користете {{Предлошка:Потребна е продукциска секција}} или {{ф_продукција}}.