Предлошка:Оригинално истражување

Emblem-question.svg Оваа статија или некој нејзин дел можеби содржи оригинално истражување или содржина од непроверени извори. Ве молиме да и помогнете на Википедија со додавање на референци. Види страница за разговор за повеќе информации.

Начин на користењеУреди

По основно се подразбира „статија или некој нејзин дел“, но може да се прецизира со: {{Оригинално истражување|цела статија (несомнено)}} што ќе даде:

Emblem-question.svg Оваа цела статија (несомнено) можеби содржи оригинално истражување или содржина од непроверени извори. Ве молиме да и помогнете на Википедија со додавање на референци. Види страница за разговор за повеќе информации.


Оваа предлошка ги категоризира статиите во коишто е вметната во Категорија: Статии кои содржат оригинално истражување.