Предлошка:Навкутија-видливост

Навигационите кутии и другите предлошки што ги користат атрибутите navbox или vertical-navbox не се прикажуваат на мобилната верзија на Википедија, која ја посетуваат огромен број читатели.

Икона за документација Документација за предлошка[создај]