Предлошка:Корисник ВикиПроект Македонија

Информација Ве молиме додадете го Вашето име во листата на учесници пред да ја ставите оваа корисничка кутија на Вашата страница.
ВикиПроект Македонија Овој корисник е член на ВикиПроект Македонија.