УпотребаУреди

{{Контекст|date=декември 2022}}

Оваа предлошка категоризира означени статии во Категорија:Статии на кои им треба контекст. Текстот во кутијата може да се прилагодува со назначување на параметарот 1=. Овој предлошка е самонаведување. Предлошкава не е корисна за замена.

ПренасочувањаУреди

ПоврзаноУреди