Предлошка:Контекст

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Употреба Уреди

{{Контекст|date=октомври 2023}}

Оваа предлошка категоризира означени статии во Категорија:Статии на кои им треба контекст. Текстот во кутијата може да се прилагодува со назначување на параметарот 1=. Овој предлошка е самонаведување. Предлошкава не е корисна за замена.

Пренасочувања Уреди

Поврзано Уреди