Предлошка:ВикиПроект Шах статија

ВикиПроект Шах Оваа статија е дел од ВикиПроектот Шах, кој има за цел да креира детален шаховски водич на Википедија. Ако сакате да земете учество во проектот, може да ја уредите оваа статија, или да прочитате нешто повеќе на страницата на проектот, каде што меѓу другото може да се приклучите на проектниот тим и/или да дадете свој придонес на страницата за разговор.

УпатствоУреди

Ставете го овој шаблон на страницата за разговор на сите шаховски статии кои се под доменот на ВикиПроект Шах. За да го додадете шаблонот, користете {{ВикиПроект Шах статија}}.