Наттаксони
(нерангирано): Virus [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони

Википедија сè уште нема статија за таксонот Virus. Можете да помогнете со тоа што ќе ја создадете. Страницата што моментално ја гледате содржи податоци за таксономијата на „Virus“.


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Life (Таксономијауреди)
Ранг: unranked_domain (се прикажува како (нерангирано))
Врска: Virus (води кон Virus)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? да (рачна/автоматска промена)
Таксономски наводи:
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Предлошка:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.