Предлошка:Јс-ЦИА

(Пренасочено од Предлошка:Јд-ЦИА)
Public domain Оваа слика е предадена во јавна сопственост бидејќи содржи материјали преземени од Светската книга на факти на ЦИА.
CIA World Factbook 2016-17 Cover.jpg