Податотека:MediaWiki edit page buttons accessibility change 2017, after.png

MediaWiki_edit_page_buttons_accessibility_change_2017,_after.png(572 × 238 пиксели, големина: 49 КБ, MIME-тип: image/png)

Врска до Ризницата Ова е податотека од Ризницата на Викимедија и може да се користи на други проекти. Подолу е наведена содржината на нејзината описна страница.
Заедничката ризница е складиште на слободно-лиценцирани слики и снимки. И Вие можете да помогнете.

Опис

Опис
English: Screenshot of the impact of the planned accessibility change in 2017 to the MediaWiki edit page buttons.
Датум
Извор Screenshot
Автор MediaWiki, mw:UX standardization and mw:Editing team developers and volunteers.

Лиценцирање

Оваа екранска снимка или не содржи делови или ликовни елементи од заштитени програми, или пак авторот ја издал под слободна лиценца (што треба да се назначи под оваа известување), и како таква ги следи напатствијата за лиценцирање на екрански снимки на Ризницата. Можете да ја користите слободно во согласност со дадената лиценца. Лиценца за слободен програм:

Оваа датотека е под лиценцата Expat, понекогаш е познат како MIT-лиценца:

Авторски права © Авторот

Со ова се дава дозвола, бесплатно, на секој што презема примерок од овој програм и податотеките со придружна документација („Програмот“), да ракува со Програмот без ограничувања, што подразбира без ограничувања на правата за користење, умножување, менување, присоединување, објавување, распространување, подлиценцирање и/или продажба на примероци на Програмот, и да им го дозволува истото на лицата што го набавуваат Програмот, од следниве услови:

Кон примероците на Програмот или негови позначајни делови да се приложи горенаведената напомена за авторски права и дозвола.

ОВОЈ ПРОГРАМ СЕ НУДИ „КАКОВ ШТО Е“, БЕЗ БИЛО КАКВА ГАРАНЦИЈА, ИСКАЖАНА ИЛИ ПОДРАЗБРАНА, ВКЛУЧУВАЈЌИ, НО НЕ ОГРАНИЧУВАЈЌИ СЕ НА ГАРАНЦИЈАТА ЗА ПРОДАЖНА СПОСОБНОСТ, ПОГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ И НЕПРЕКРШУВАЊЕ. АВТОРИТЕ ИЛИ ИМАТЕЛИТЕ НА АВТОРСКИТЕ ПРАВА ПОД НИКАКВИ ОКОЛНОСТИ НЕ ЈА СНОСАТ ОДГОВОРНОСТА ВО СЛУЧАЈ НА БИЛО КАКВИ ПОБАРУВАЊА, ОШТЕТИ ИЛИ ТОВАРЕЊЕ ОД ДРУГ ВИД, БИЛО СПОРЕД ДОГОВОРОТ, ПРЕКРШОЧНО ИЛИ ПОИНАКУ, КОИ БИ ПРОИЗЛЕГЛЕ ОД, ИЛИ ВО ВРСКА СО ПРОГРАМОТ, НЕГОВАТА УПОТРЕБА И ДРУГИ ПОСТАПКИ ПОВРЗАНИ СО НЕГО.


За подигачот: MIT-лиценцата има различни верзии, можеби ќе сакате да се одреди лиценцата попрецизно. Стиснете на {{MIT}} за подробности.

GNU head

Ова дело е слободна програмска опрема; можете да го распространувате и/или менувате под условите на ГНУ-овата Општа јавна лиценца според објавеното од Фондацијата за слободна програмска опрема; верзија 2 на лиценцата, или било која понова верзија. Дело се распространува со надеж дека ќе биде од корист, но без каква било гаранција; дури ни подразбраната гаранција за продажна погодност или соодветност за определена цел. Погледајте ги верзијата 2 и верзијата 3 на ГНУ-овата Општа јавна лиценца за повеќе информации.

Напомена: доколку на екранската снимка е прикажано некое дело кое не е директен резултат од самиот програмски код, како текст или графика кои не се дел од програмот, тогаш , мора да се наведе посебна лиценца и за тоа дело.


Описи

Опишете во еден ред што претставува податотекава

Предмети прикажани на податотекава

прикажува

12 јуни 2017

Историја на податотеката

Стиснете на датум/време за да ја видите податотеката како изгледала тогаш.

Датум/времеМинијатураДимензииКорисникКоментар
тековна20:15, 12 јуни 2017Минијатура на верзијата од 20:15, 12 јуни 2017572 × 238 (49 КБ)Jdforrester (WMF)User created page with UploadWizard

Податотекава се користи во следнава страница:

Глобална употреба на податотеката

Оваа податотека ја користат и следниве викија:

Погледајте ја останатата глобална употреба на податотекава.

Метаподатоци