Податотека:Coat of arms of the British Virgin Islands.svg

Изворна податотека(SVG податотека, номинално 391 × 427 пиксели, големина: 18 КБ)

Врска до Ризницата Ова е податотека од Ризницата на Викимедија и може да се користи на други проекти. Подолу е наведена содржината на нејзината описна страница.
Заедничката ризница е складиште на слободно-лиценцирани слики и снимки. И Вие можете да помогнете.

Опис

Latina: Insigne Britannarum Virginearum Insularum
Опис The coat of arms of the British Virgin Islands.
Датум
Извор Lifted from Flag of the British Virgin Islands.svg, replacing the PNG uploaded to de by Thyes
Автор Tobias Jakobs
SVG разработка
InfoField
 
SVG-кодот е исправен.
 
Оваа векторска слика е изработена со Inkscape, or with something else.
 
This SVG coat of arms uses the path text method.

Лиценцирање

Составот на еден грб е во јавна сопственост во однос на законите за авторски права, и може слободно да се умножува.

Ова се совпаѓа со меѓународната традиционална употреба, и во некои држави тоа е јасно истакнато во рамките на законите за авторски права. Ова не е важечка лиценца сама по себе, бидејќи само информира за јавносопственичкиот карактер на дефинициите (составот) на грбовите. Оваа предлошка мора да стои заедно со ознака за авторски права која ќе се однесува на создавањето на дотичната слика!

Имајте предвид:
* Ова важи само за дефинирањето (составот / описот) на грбот. Ликовниот приказ на грбот е уметничко дело, и како такво подлежи на закони за авторски права.
Употреба на ризницата:
* Ве молиме наведете информации за лиценцата на ликовниот приказ на грбот, информации за авторот на сликата, како и изворот, ако сликата не е сопствено дело.
* Извесни состави од поскоро време може да подлежат на авторски права.
Ограничување на употреба - Правно известување:
* Во најголемиот број случаи употребата на грбови подлежи на правни ограничувања, независно од статусот на тука прикажаното. Грбот служи за да го претставува неговиот сопственик. Иако еден грб може слободно да се претставува ликовно, грбот не смее да се присвојува, или пак да се користи на начин кој би поттикнал забуна или предрасуди кон неговиот сопственик.
empty

italiano  sicilianu  English  العربية  português  slovenščina  русский  shqip  македонски  español  svenska  日本語  中文  +/−

Creative Commons icon

CC-Zero

Оваа податотека е преземена од библиотеката „Open Clip Art“, која изрично ја има предадено во јавна сопственост, користејќи ја лиценцата mk:Криејтив комонс Предавање во јавната сопственост. За подигачот: Поставете ја (како параметар) врската кон страницата каде што се наоѓа сликава.

italiano  sicilianu  Deutsch  čeština  português do Brasil  română  español  português  English  français  Nederlands  Malti  polski  svenska  Türkçe  Ελληνικά  български  македонски  русский  українська  বাংলা  ไทย  日本語  中文(中国大陆)‎  中文(台灣)‎  中文(新加坡)‎  中文(简体)‎  中文(繁體)‎  中文(香港)‎  +/−
Open Clip Art Library logo
Open Clip Art Library logo
Creative Commons CC-Zero Оваа податотека е достапна под лиценцата Криејтив комонс Универзално предавање во јавна сопственост.
Лицето поврзано со делото со овој документ го има предадено истото во јавна сопственост, откажувајќи се од сите права на тоа дело за цел свет, под законот за авторско право и поврзани или сродни законски права што ги имало на тоа дело, дотолку колку што е дозволено со закон. Делата под CC0 не бараат припишување (наведување автор и/или извор). Кога го наведувате делото, наводот не треба да подразбира каква било поддршка од авторот.

Insignia Оваа слика е приказ на знаме, грб, печат или некое друго обележје. Употребата на ваквите симболи е ограничена во многу земји. Овие ограничувања постојат независно од статусот на авторските права.

Описи

Опишете во еден ред што претставува податотекава
Coat of arms of the British Virgin Islands

Предмети прикажани на податотекава

прикажува

24 јуни 2006

f910cd4e74080b3c9cecaf275ba96f0e2bffdf1f

427 пиксел

391 пиксел

Историја на податотеката

Стиснете на датум/време за да ја видите податотеката како изгледала тогаш.

Датум/времеМинијатураДимензииКорисникКоментар
тековна20:29, 29 август 2019Минијатура на верзијата од 20:29, 29 август 2019391 × 427 (18 КБ)Sangjinhwareduce size
03:26, 25 јануари 2011Минијатура на верзијата од 03:26, 25 јануари 2011391 × 427 (39 КБ)Fry1989margin
04:06, 24 јуни 2006Минијатура на верзијата од 04:06, 24 јуни 2006400 × 438 (43 КБ)YaddahLifted from Image:Flag of the British Virgin Islands.svg

Глобална употреба на податотеката

Оваа податотека ја користат и следниве викија:

Погледајте ја останатата глобална употреба на податотекава.

Метаподатоци