Офенбах на Мајна

град во Хесен, Германија

Офенбах на Мајна (германски: Offenbach am Main) — град во сојузната покраина Хесен, Германија. Има 117.559 жители.

Локација на Офенбах.
Локација на Офенбах.
Офенбах.