ОУ "Никола Парапунов" - Драгобраште


Никола Парапуновосновно училиште во Драгобраште, Општина Виница.

„Никола Парапунов“

Место
Општина: Виница
Нас. место: Драгобраште
Основни информации
Контактни информации

Учество на натпревариУреди

Освоени наградиУреди

Познати личности кои учеле во ова училиштеУреди

Познати личности кои предавале во ова училиштеУреди

Надворешни врскиУреди