ОУ „Наум Наумовски Борче“ - Маџари

Наум Наумовски Борчеосновно училиште наоѓа во населбата Маџари, Општина Гази Баба, Скопје. Го носи името на Наум Наумовски (1920-1960), народен херој и градоначалник на Скопје.

„Наум Наумовски Борче“

Место
Општина: Гази Баба
Нас. место: Маџари
Основни информации
Настава на: македонски
Контактни информации

Учество на натпревариУреди

Освоени наградиУреди

Познати личности кои учеле во ова училиштеУреди

Познати личности кои предавале во ова училиштеУреди

Надворешни врскиУреди